Pilates

Basat en una sèrie de moviments controlats tant pel cos com per la ment, el Mètode Pilates és un exercici actiu que ens ajuda a equilibrar les asimetries corporals, millorar l’equilibri, la coordinació, la respiració i amb un treball constant notarem un augment de flexibilitat i to muscular.

KINESI Fisioteràpia, entenem el Pilates com una manera de fer salut i de millorar-la, així doncs oferim un servei individualitzat basat en els nostres estudis bàsics de fisioteràpia on les sessions estan realitzades i supervisades per la nostre instructora i fisioterapeuta Annabel Navio Robles.

Inicialment valorem el cas de cada usuari per tal d'intentar aconseguir el màxim benestar i millora de la seva qualitat de vida.

Degut a la pandèmia del la COVID-19 les nostres sessions actualment son semi-presencials, tu decideixes on vols realitzar la teva sessió de Pilates si a casa o a Kinesi.

Nosaltres hem sabut reciclar-nos i activar-nos mitjançant les plataformes on-line i això ens ha permès crear una biblioteca amb un ampli contingut de sessions disponibles per a l’usuari sense limitacions.

Ara activar-te només depèn de tu!